Omgeving Hotel Volendam

Vakantie Noord-Holland

Boek een vakantie Noord-Holland in Volendam!

Zin om op vakantie in Noord-Holland te gaan? Zomaar één nachtje over of een heerlijk weekje weg? Kom naar het prachtige Volendam! Het eeuwenoude vissersdorp is de ideale uitvalsbasis om Noord-Holland te ontdekken. Volendam zelf staat natuurlijk bekend om de visserij, de klederdracht en de zangers, die verzamelnaam 'Palingsound' hebben gekregen. Maar Noord-Holland is veel meer! In Alkmaar en Edam ontdekt u het eetbare goud op de kaasmarkten. Veelzijdig Amsterdam is uitermate geschikt voor een dag vol cultuur en winkelen. De vele polders van Noord-Holland zijn te verkennen via fluisterbootjes, waarmee u over de smalle en bredere wateren vaart.

Op Hotel Marinapark Volendam kunt u in de tussentijd genieten van een heerlijk verblijf. De hotelkamers zijn in authentiek Volendamse stijl ingericht en uitgebreide faciliteiten van het hotel komt u even helemaal tot rust. Boek uw vakantie in Noord-Holland bij Hotel Marinapark Volendam en kies voor:

  • Accommodaties in Volendamse bouwstijl
  • Zwembad, jachthaven, minimarkt en meer!
  • Op loopafstand van Volendam centrum
  • Maar een halfuur rijden van Amsterdam
Genoeg redenen dus om te kiezen voor een vakantie Noord-Holland bij Hotel Marinpark Volendam. In Noord-Holland kunt u heerlijk de toerist uithangen in eigen land! Tijdens uw vakantie in Volendam is de echte oud-Hollandse levensstijl nog volop zichtbaar. Dit zorgt voor een unieke belevenis, pal aan de jachthaven van het dorp. Boek nu uw verblijf en beleef het zelf!

 

Boek uw kamer