Faciliteiten

Jachthaven

Marina Volendam is een van de nieuwste jachthavens in Nederland en grenst direct aan Marinapark Volendam. In 2007 is de jachthaven geopend en beschikt over 500 ligplaatsen voor zeil- en/of motorboten van 6 tot 20 meter lang. De haven ligt direct aan het Markermeer. Dit is voor veel watersporters de ideale uitvalbasis.

Restaurant & bar

Hotel Marinapark Volendam heeft een kleine ontbijtruimte met een gevarieerd aanbod aan ontbijtproducten. Begin de dag dus goed met koffie, jus d’orange en vers gebakken broodjes. Of kies voor een heerlijk ontbijt met muesli en fruit. U kunt tussen 08.00 tot 10.00 ontbijten.

Zwembad

De dag fris beginnen? Neem een duik in ons zwembad! Hotel Marinapark Volendam beschikt over een overdekt zwembad, een whirlpool en een peuter bad. Als hotelgast heeft u dagelijks gratis toegang. Niet vergeten: voor de kluisjes bij het zwembad heeft u een muntstuk van € 1,- nodig als borg. Voor meer informatie en openingstijden kunt u terecht bij onze receptiemedewerkers.

Beautycentrum

Gesitueerd op Marinapark Volendam ligt beautycentrum ‘Beautique Elegance’. In 2017 werd de salon bekroond met een Beauty Award in de categorie Beauty Salon van het jaar (grote salon). U kunt zich hier laten verwennen met diverse gezicht- en lichaamsbehandelingen, massages, pedicure en voetreflexologie.

Implantologie

Op Marinapark Volendam is zelfs een tandheelkundige kliniek. Bij Marina Dental kunt u een implantaatbehandeling laten uitvoeren. Ook voor overige behandelingen, zoals het bleken van uw tanden, kunt u hier terecht.

Minimarkt

Elke ochtend de krant, een lekkere versnapering voor op uw kamer of wat dacht u van een heerlijke picknick om mee te nemen tijdens die schitterende fietstocht? Uw dagelijkse kleine boodschappen haalt u in onze minimarkt.

Vakantiepark

Hotel Marinapark Volendam is onderdeel van het gelijknamige vakantiepark Marinapark Volendam. Het vakantiepark beschikt over 12 typen bungalows, variërend voor een gezelschap van 4 tot 12 personen. Als hotelgast kunt u bovendien gebruik maken van alle faciliteiten van het vakantiepark.