Luchtfoto Marina Volendam

Hotel Noord-Holland

Hotel Noord-Holland; kom naar Volendam!

Op zoek naar een heerlijk verblijf in een hotel Noord-Holland, waar u cultuur en rust met elkaar kunt combineren? Kom naar Hotel Marinapark Volendam! In ons hotel pal aan het Markermeer en de jachthaven Marina Volendam komt u heerlijk tot rust in een bijzondere omgeving. Het hotel ligt op tien minuten lopen van het bruisende centrum van Volendam en op een half uurtje met de auto of bus van Amsterdam. Aan toeristische trekpleisters dus geen gebrek.

Hotel Volendam is onderdeel van vakantiepark Marinapark Volendam. Het hotel heeft daardoor uitstekende faciliteiten. Voor wie er graag op uit trekt op zoek naar cultuur en vermaak is er in Amsterdam genoeg te beleven. Denk hierbij aan:

  • Het Anne Frank Huis
  • Het Rijksmuseum
  • Heineken Experience
  • De Amsterdam Arena
  • Vele parken en winkels

Maar ook op kortere afstand van ons hotel Noord-Holland kunt u zich prima vermaken! In Volendam zelf ziet u de oer-Hollandse levenswijze helemaal terugkomen. Dit uit zich in bijzondere gebouwen en winkeltjes. Geniet verder van het schitterende uitzicht op De Dijk over het water en geniet van het culinaire aanbod in Volendam. Verder vindt u in Noord-Holland historische steden als Edam, Alkmaar en Haarlem en daarnaast volop watersportmogelijkheden aan de kust van het Marker- en IJsselmeer. Genoeg redenen om naar Noord-Holland te komen! Bent u dus op zoek naar een prettig hotel in Noord-Holland, kom dan naar Hotel Marinapark Volendam!