Jachthaven Marina Volendam

Overnachten Noord-Holland

Een sfeervolle overnachting in Volendam

Bent u op zoek naar een leuke, gezellige of unieke locatie om te overnachten in Noord-Holland? Kom naar Hotel Marinapark Volendam! In ons hotel gelegen aan de jachthaven vindt u alle ingrediënten voor een heerlijk onbezorgd verblijf. Het hotel is onderdeel van het gelijknamige vakantiepark Marinapark Volendam. Daardoor profiteert u van een breed scala aan faciliteiten! Marinapark Volendam ligt net buiten het bruisende, toeristische centrum van het dorp. Hierdoor kunt u in uw accommodatie helemaal tot rust komen. Op slechts 10 minuten wandelen staat u midden op de dijk tussen de beroemde bezienswaardigheden. De bel klinkt: de Marken Express vertrekt! Een uniek souvenir? Laat u in Volendamse Klederdracht fotograferen!

Ook in de verdere omgeving is genoeg te beleven tijdens uw nachtje weg. Noord-Holland biedt naast bijzondere steden zoals Amsterdam, Alkmaar en Haarlem mooie natuur en leuke bezienswaardigheden. Overnachten in Noord-Holland bij Hotel Volendam staat voor een heerlijk verblijf:Jachthaven bij Hotel Marinapark Volendam

  • Verblijf pal aan de jachthaven van Volendam
  • Kamers incl. boxspring, badkamer, TV en WiFi
  • Ontspannen in het zwembad en whirlpool
  • Diverse horecavoorzieningen rondom het hotel
  • Minimarkt bij het hotel

Daarnaast kunt u uw overnachting Noord-Holland wat extra's geven met een behandeling in het beautycentrum of knipbeurt bij de kapper. Beide zijn gevestigd in het centrumgebouw van Marinapark Volendam.