Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Anne Frank Huis

  • Regio: Noord-Holland
  • Plaats: Amsterdam

Het huis waar Anne Frank tijdens de Tweede Wereloorlog onderdook en haar dagboek schreef aan de Prinsengracht is nu ingericht als museum. In het museum komt u oog in oog te staan met de historie. In het voorhuis kunt u originele voorwerpen, documenten en foto's bekijken. Ook de dagboeken en geschriften van Anne Frank worden op het onderduikadres getoond. In de nieuwbouw van het museum is elk half jaar een andere tentoonstelling te zien.

Het Anne Frank Huis behoort tot één van de drie meest gezochte musea van Amsterdam. Het is daarom aan te raden om vooraf tickets via de website te bestellen. Dit kan maximaal twee maanden vooraf.

Foto's © Anne Frank House / Photographer: Cris Toala Olivares

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.