Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Theetuin Overleek

Theetuin Overleek

  • Regio: Noord-Holland
  • Plaats: Monnickendam

Net buiten Monnickendam, aan een slootje bij De Leek, zit Theetuin Overleek gevestigd. Hier geniet u van een heerlijk stuk huisgemaakte taart, een high tea (reserveren noodzakelijk), lunch of gewoon een kop koffie of thee. Ook kunt u hier een fluisterboot huren. Voor de kleine boten (maximaal 5 personen) is geen vaarervaring vereist. Met de boot ontdekt u de vele slootjes, meren en gezellige dorpen in Waterland. Onderweg zijn alle vaarroutes aangegeven. Niet voor- of achteraf genieten van iets lekkers maar tijdens uw vaartocht? U kunt bij de theetuin ook een picknickmand bestellen!

De theetuin en fluisterbotenverhuur worden gerund door de familie Deun. Moeder bakt de taarten, vader is verantwoordelijk voor de botenverhuur en de zussen bedienen u graag in de theetuin, die door vader zelf is gebouwd. De familie Deun heet u graag welkom op hun unieke stek midden op het platteland!

Meer informatie
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.