Hotel in Noord-Holland

Op zoek naar een heerlijk verblijf in een hotel Noord-Holland, waar u cultuur en rust met elkaar kunt combineren? Kom naar Hotel Marinapark Volendam! In ons hotel pal aan het Markermeer en de jachthaven Marina Volendam komt u heerlijk tot rust in een bijzondere omgeving. Het hotel ligt op tien minuten lopen van het bruisende centrum van Volendam en op een half uurtje met de auto of bus van Amsterdam. Aan toeristische trekpleisters dus geen gebrek.

Vele activiteiten in de omgeving van Noord-Holland

Hotel Volendam is onderdeel van vakantiepark Marinapark Volendam. Het hotel heeft daardoor uitstekende faciliteiten. Voor wie er graag op uit trekt op zoek naar cultuur en vermaak is er in Amsterdam genoeg te beleven. Denk hierbij aan:

  • Het Anne Frank Huis
  • Het Rijksmuseum
  • Heineken Experience
  • De Johan Cruijff ArenA
  • Vele parken en winkels

Maar ook op kortere afstand van ons hotel Noord-Holland kunt u zich prima vermaken! In Volendam zelf ziet u de oer-Hollandse levenswijze helemaal terugkomen. Dit uit zich in bijzondere gebouwen en winkeltjes. Geniet verder van het schitterende uitzicht op De Dijk over het water en geniet van het culinaire aanbod in Volendam. Verder vindt u in Noord-Holland historische steden als Edam, Alkmaar en Haarlem en daarnaast volop watersportmogelijkheden aan de kust van het Marker- en IJsselmeer. Genoeg redenen om naar Noord-Holland te komen! Bent u dus op zoek naar een prettig hotel in Noord-Holland, kom dan naar Hotel Marinapark Volendam!

Kamers en faciliteiten

Hotel Marinapark Volendam is één van de mooist gelegen hotels in Noord-Holland. Maar ook in het hotel zelf kunt u genieten van mooie kamers en uitgebreide faciliteiten. Niet alleen het exterieur straalt een oud-hollandse sfeer uit, ook de inrichting De kamers in ons hotel zijn standaard voorzien van:

  • Boxspringbedden
  • Badkamer met douche of bad en toilet
  • Televisie en radio
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Gratis WiFi

Een heerlijk verblijf op uw kamer is dus geregeld. Daarnaast kunt u in en om het hotel genieten van de vele faciliteiten van het hotel en het vakantiepark. Het hotel beschikt over een overdekt zwembad en in de whirlpool kunt u heerlijk ontspannen. Uiteraard begint u de dag verder met een heerlijk ontbijt bij de ontbijtshop. Uw (kleine) boodschappen kunt u halen bij de minimarkt van het hotel, naast de receptie. Ook is het mogelijk om een fiets te huren. Verder beschikt het complex over onder andere een beautycentrum en een tandheelkundig kliniek. Ook zijn er diverse eetgelegenheden op het park gevestigd. Zo compleet zijn niet veel hotels in Noord-Holland! Kies nu voor een vakantie bij Hotel Marinapark volendam en geniet van een compleet verblijf in een prachtige omgeving. Profiteer van extra voordeel met een last minute Noord-Holland.