Last minute naar Noord-Holland

Op zoek naar een last minute hotel in Noord-Holland? Bij Hotel Marinapark Volendam verblijft u in een compleet hotel op een prachtige locatie. Volendam is één van de mooiste plekjes van Noord-Holland. Vanuit dit leuke dorp kunt u alle bezienswaardigheden van Noord-Holland ontdekken. Het dorp zelf biedt daarnaast een ware belevenis door de nog altijd aanwezige Oud-Hollandse cultuur. Jachthaven bij Hotel Marinapark Volendam Dit uit zich in de typische bouwstijl, de klederdracht en de visserscultuur die nog overal terug te vinden is. Op en om het hotel vindt u diverse faciliteiten om uw verblijf nog completer te maken:

  • Overdekt zwembad
  • Whirlpool en peuter bad
  • Jachthaven aan het hotel
  • Minimarkt en ontbijtshop
  • Diverse horecavoorzieningen bij het hotel

Overnachten in Hotel Marinpark Volendam

In onze hotelkamers komt u niks tekort. Deze zijn standaard voorzien van boxspring, wekkerradio, televisie, koffie- en theefaciliteiten en beschikken over een badkamer met een douche of bad en toilet. Ook is er gratis WiFi aanwezig op uw kamer. Boek dus nu uw last minute Noord-Holland bij Hotel Marinapark Volendam en profiteer van last minute voordeel tijdens uw overnachting Noord-Holland!

Ontdek de omgeving van Noord-Holland

Uiteraard wilt u ook iets van de omgeving ontdekken met deze hotel aanbieding. Noord-Holland biedt veel bezienswaardigheden en mooie plekjes. Wereldberoemd zijn natuurlijk het Rijksmuseum en het Anne Frank Huis in Amsterdam. Uiteraard zijn er nog veel meer musea en trekpleisters te vinden in Amsterdam. Ideaal voor een dagje weg; u staat al binnen een halfuur in Amsterdam centrum. Door de ligging van Noord-Holland (door water omgeven) vindt u ook veel bezienswaardigheden die hier aandacht aan besteden. Zo vindt u in Enkhuizen het Zuiderzeemuseum, in Den Helder het marinemuseum en in Volendam het Volendams museum. Verder leuk om te ontdekken tijdens een last minute Noord-Holland: Het bijzondere dorpje Marken, waar u oude karakteristieke huizen op palen vindt. Maar vergeet vooral Volendam zelf niet te ontdekken! De winkeltjes, restaurantjes en de Volendamse gezelligheid zorgen voor een leuke tijd op een mooie locatie. Ontdek het zelf en boek nu uw last minute in Noord-Holland bij Hotel Marinapark Volendam.