Geniet van een weekendje weg in Noord-Holland

Genieten van een heerlijk weekendje in Noord-Holland? Kom dan naar Hotel Marinapark Volendam. Hier beleeft u Noord-Holland op z’n best. De oud-Hollandse sfeer is nog helemaal aanwezig in het leuke vissersdorpje. Dit uit zich in unieke huisjes, winkeltjes, restaurantjes en de nog altijd aanwezige mensen in klederdracht. Vanuit Volendam kunt u uw weekend in Noord-Holland helemaal indelen zoals u zelf wilt. Zo staat u binnen een halfuur al in Amsterdam en kunt in de omgeving prachtige wandel- en fietstochten maken. Hotel Marinapark Volendam maakt uw weekendje weg in Noord-Holland compleet:

  • Kamers zijn inclusief badkamer, televisie en gratis WiFi
  • Gratis toegang tot het overdekte zwembad
  • Jachthaven pal aan het hotel
  • Minimarkt en beautycentrum aanwezig

En dat is nog lang niet alles! Marinapark Volendam heeft een uitgebreid aanbod aan faciliteiten. Zo is er voor iedereen wel een reden om naar ons hotel te komen. Boek nu uw weekendje weg en beleef een bijzondere overnachting in Noord-Holland.

De omgeving van Noord-Holland

U wilt natuurlijk van alles zien en beleven tijdens uw weekend weg. Noord-Holland biedt een leuke mix van bijzondere steden, mooie natuur en bezienswaardigheden. Een dagje Amsterdam is tijdens uw weekendje in Noord-Holland gemakkelijk gemaakt. Binnen een halfuur staat u in onze hoofdstad en kunt u genieten van de grachten, musea en tal van andere bezienswaardigheden. Nog dichterbij ligt het karakteristieke dorpje Marken. Hier vindt u allemaal huizen die nog op palen staan. Ook Haarlem, Alkmaar en Den Helder zijn zeker een aanrader om te ontdekken tijdens uw weekendje weg. Ontdek in Alkmaar de kaasmarkt en in Den Helder de marinebasis. Daarnaast bezit Noord-Holland twee bezienswaardigheden die op de Werelderfgoedlijst staan. Dit zijn droogmakerij De Beemster, een polder met een zeventiende-eeuwse verkavelingspatroon en de Stelling van Amsterdam, een oude verdedigingslinie. Ook in Volendam zelf is uiteraard genoeg te beleven. Wandel over De Dijk, langs de oude huisjes en winkeltjes en strijk neer bij één van de gezellige terrasjes. Volendam herbergt nog veel sporen van de oud-Hollandse cultuur. Een onvergetelijke ervaring dus tijdens uw weekendje weg in Noord-Holland.