Vakantie Volendam

Beleef de unieke oud-Hollandse sfeer tijdens een vakantie in Volendam! Dit pittoreske vissersdorp staat bekend om de oude huisjes, winkeltjes en leuke restaurantjes. Miljoenen bezoekers vinden jaarlijks hun weg naar 'de parel van de zuiderzee'. Hotel Marinapark Volendam biedt u een verblijf aan op een prachtige locatie aan de jachthaven van Volendam. Een vakantie in Volendam bezorgt u een onvergetelijke indruk van een bijzonder dorpje aan het water. Een verblijf in Volendam heeft het volgende te bieden:

  • Beleef de typische Volendamse sfeer
  • Half uur rijden van Amsterdam
  • Ideal voor weekendje of nachtje weg
  • Direct aan de jachthaven

De veelzijdigheid van een vakantie in Volendam

Er is van alles te beleven in het dorp van Jan Smit en Nick & Simon. Maak de bekende wandeling over De Dijk en geniet van een prachtig uitzicht over het water. Stop halverwege bij de Visafslag en beleef een stukje lang bewaard gebleven Volendam. Wandel tijdens uw vakantie in Volendam door Het Doolhof en ervaar de unieke bouw van de Volendamse huizen en panden. In het Volendams Museum en het Palingsound Museum kunt u de unieke cultuur van Volendam opsnuiven. Bovendien kunt u in het centrum een foto laten maken in Volendamse klederdracht als leuk aandenken aan uw vakantie. Genieten van een heerlijk diner kan bij het restaurant Pieterman, gelegen op het Marinapark. Ook voor watersport en/of het huren van een bootje kunt u in Volendam prima terecht. Beleef het zelf en boek uw vakantie in Volendam bij Hotel Marinapark Volendam.

Verblijf op Hotel Marinapark Volendam

Hotel Marinapark Volendam is de ideale uitvalbasis voor een vakantie in Volendam. Het hotel ligt aan de jachthaven en op loopafstand van het centrum. De kamers zijn standaard voorzien van gratis Wifi, televisie en een badkamer. Door de uitgebreide faciliteiten in en om het hotel kunt u genieten van een onbezorgd verblijf:

  • Direct aan de jachthaven
  • Overdekt zwembad met whirlpool en peuterbad
  • Beautycentrum en tandheelkundig kliniek bij het hotel
  • Minimarkt voor dagelijkse boodschappen

Een vakantie in Noord-Holland in Volendam is ideaal om te beleven tijdens een nachtje of weekendje weg. Bij Hotel Marinapark Volendam bent u verzekerd van een heerlijk verblijf op een prachtige locatie. Boek bijvoorbeeld een last minute en geniet binnen nu en een paar weken van een heerlijke vakantie!