Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Informatie rondom aankomst en vertrek

Aankomst

Op de dag van aankomst is uw hotelkamer vanaf 15.00 uur gereed. Bij aankomst op het park kunt u gebruikmaken van het parkeerterrein voor de receptie. Dit parkeerterrein ligt in een blauwe zone waar u maximaal 3 uur mag parkeren met een parkeerschijf. Na het inchecken heeft u toegang tot de algemene parkeerplaats van Marinapark Volendam. Hier kunt u uw auto gratis parkeren. Parkeren is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde parkeervakken en niet op het gras. Aanreizen kan op maandag en vrijdag tot 20.00 uur. De overige dagen kunt u tot 17.00 uur aanreizen. Komt u aan na sluitingstijd, of mocht u dringende vragen hebben bel dan met de receptie via telefoonnummer 0031 (0)299 604 010.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dient u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Bezoekers

Vrienden en familie zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden. Dagbezoekers kunnen hun auto buiten het terrein parkeren op de openbare parkeerplaats.

Arrangement

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat u vóór 18.00 uur arriveert als uw arrangement al op de aankomstdag begint.

Zwembad

Alle gasten hebben gratis toegang tot het overdekte zwembad.

Vertrek

U wordt verzocht op uw vertrekdag vóór 10.00 uur uw hotelkamer te verlaten. De Keycards hoeven niet ingeleverd te worden.