Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Informatie rondom aankomst en vertrek

Aankomst

Op de dag van aankomst is jouw hotelkamer vanaf 15.00 uur gereed. Bij aankomst op het park kun je gebruikmaken van het parkeerterrein voor de receptie. Dit parkeerterrein ligt in een blauwe zone waar je maximaal 3 uur mag parkeren met een parkeerschijf. Na het inchecken heb je toegang tot de algemene parkeerplaats van Marinapark Volendam. Hier kun je jouw auto gratis parkeren. Parkeren is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde parkeervakken en niet op het gras. Aanreizen kan op maandag en vrijdag tot 20.00 uur. De overige dagen kun je tot 17.00 uur aanreizen. Kom je aan na sluitingstijd, of mocht je dringende vragen hebben bel dan met de receptie via telefoonnummer 0031 (0)299 604 010.

Openstaande posten

Heb je een openstaande post, dan dien je dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien je het openstaande saldo al aan ons hebt overgemaakt of dit direct gaat doen, dan dien je bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs te kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet je de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Bezoekers

Vrienden en familie zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden. Dagbezoekers kunnen hun auto buiten het terrein parkeren op de openbare parkeerplaats.

Arrangement

Op je aankomstdag ontvang je bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat u vóór 18.00 uur arriveert als je arrangement al op de aankomstdag begint.

Zwembad

Alle gasten hebben gratis toegang tot het overdekte zwembad.

Vertrek

Je wordt verzocht op je vertrekdag vóór 10.00 uur jouw hotelkamer te verlaten. De Keycards hoeven niet ingeleverd te worden.

<