Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews van Marinapark Volendam zijn gebaseerd op beoordelingen van zowel het vakantiepark als het hotel.

Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 10.846 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: JC Maassen
Datum: 16 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Heerlijk genoten in het marina hotel Volendam,mooie kamers prima verzorgd ontbijt en vriendelijke medewerkers

Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Te vreden over het verblijf en vriendelijkheid van het personeel.
Bij de hotelkamer mis ik een stopcontact op de badkamer en een fohn. Misschien iets om te verbeteren.
Een mooie locaties en dicht bij het cenrum.

Naam: Fransen
Datum: 14 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Een heel fijn park erg rustig dat wel .Wat mij persoonlijk het meeste irriteerde was dat de lamp in de badkamer bij de spiegel niet uit kon en aangezien ik het liefst in het donker slaap was dit een min punt. Pluspunt die waren er zoveel om het hier neer te zetten mooi park rustig je kan er lekker eten zwembad niet gezien dus daar heb ik geen oordeel over.E ik had graag gezien dat de receptie wat langer open was geweest.

Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Holiday was great only on arrival In the kitchen we found a mouldy coffee filter in the coffee machine and food in the fridge from the previous tenants.

Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en alles was heel goed verzorgd.

Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Prima, naar verwachting

Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Ik kwam met mijn vriendin die met een rollator loopt en beperkt is. Op de vraag of ze een rolstoel te huur hadden, werd gelijk actie ondernomen door bedrijf te bellen. Rolstoel die nog op park aanwezig was werd meegegeven en wij konden de borg gaan betalen in Volendam. Echt heel fijn. Men was steeds super vriendelijk, alle dagen v ons verblijf voelden we ons erg welkom en werd alle moeite gedaan. Heel fijn als alles toch meer moeite kost als je met een iemand op pad bent die niet mobiel is.

Naam: Carolien Buffing
Datum: 14 september 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak

Mooi vakantiepark

<