Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews van Marinapark Volendam zijn gebaseerd op beoordelingen van zowel het vakantiepark als het hotel.

Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12.329 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Leo Dekkers
Datum: 19 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Top hotel bij t park fantastische receptie medewerksters speciale groeten aan hun lois in t bijzonder👌🥂💋

Naam: Hein Driessen
Datum: 19 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Omgeving is mooi maar de kamers zijn gedateerd en aan vernieuwing toe en hopelijk wordt er dan ook gedacht aan een klein koelkasten mn voor in de zomermaanden iets koel te kunnen houden
Verder de complimenten voor de bediening van het restaurant

Naam: Dina Baanvinger
Datum: 18 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Een hele mooie park op een prachtig locatie

Naam: Huub van Velthoven
Datum: 18 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad

Goed ontvangst bij de receptie, mooie kamer, smal bed maar zeer goed verzorgd ontbijt.
Checkout time een beetje vroeg met de ontbijttijd die je moet reserveren.
Tot 10.00 uur ontbijt en om 10.00 uur checkout.
Mooie tijd gehad, echt genoten en willen graag nog een keer terugkomen.

Naam: Anoniem
Datum: 18 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Naam: Danielle Delooz
Datum: 17 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Mooie ligging vlakbij het centrum

Naam: Claudia van der Heijden-Hendriks
Datum: 17 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

we hebben een super verblijf gehad in het Marinapark, leuke locatie, lekker de toerist in eigen land uitgehangen.

Naam: M. van Falier
Datum: 16 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Ik heb alle opmerkingen al tussendoor gegeven. We hebben genoten, het was prima, het poetsen kan beter, zeker op de slaapkamer waar de spinnen webben hangen. Ik snap het wel door de hoogte maar het is een vies gezicht

Naam: R.A. van Gemert
Datum: 16 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Late incheck en we misten een oven

<