Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews van Marinapark Volendam zijn gebaseerd op beoordelingen van zowel het vakantiepark als het hotel.

rating-pie

Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 2.424 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.4
  • Gastvrijheid
    8.5
  • Kindvriendelijkheid
    7.3
  • Onderhoud
    7.5
  • Service point
    8.3
  • Vakantieverblijf
    7.9
  • Zwembad
    6.5

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 29 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 februari 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    4
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    5
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 februari 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 februari 2024

Het zou fijn zijn als het duidelijk is dat je op een Roompot park aankomt, dit is nu nergens te zien en we hadden geen idee waar we moesten zijn. Voor de rest een super park met ontzettend vriendelijke medewerkers.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Jolanda Lootens
Datum: 28 februari 2024

Heel fijn dat we zon fijn uitzicht hebben gehad in het appartement wat we een ruime week gehuurd hebben.
Makkelijk toegankelijk en lekker warm.

De matrassen zijn alleen wat ingedeukt aan de zijkant, mogelijk aan vervanging toe.
Een minpuntje is dat je de stoelen erg hoort schuiven van iedereen in hetzelfde gebouw. Misschien zijn viltjes of siliconen hoesjes om de stoelpoten een mogelijkheid

We komen graag een keer terug!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: M. C
Datum: 28 februari 2024

Voor de 5e keer geweest en weer enorm genoten. Komen vaak terug. Vooral bij Roompot. Is het niet leuk om voor de veel terugkerende mensen soort spaaractie te geven voor extra kortingen? Zorgt dat mensen sneller weer bij dezelfde organisatie boeken

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    8
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 27 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    6
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Was prima

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie

Per hotelkamer gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per hotelkamer en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.