Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews van Marinapark Volendam zijn gebaseerd op beoordelingen van zowel het vakantiepark als het hotel.

rating-pie

Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,5

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 2.830 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.4
  • Gastvrijheid
    8.5
  • Kindvriendelijkheid
    7.4
  • Onderhoud
    7.4
  • Schoonmaak
    7
  • Service point
    8.4
  • Supermarkt
    8
  • Vakantieverblijf
    7.8
  • Zwembad
    6.2

Bekijk 2.830 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 juni 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 20 juni 2024

Ons oordeel is al gegeven in de vorige vragen.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
rating-pie
Naam: J Borkus-Fränzel
Datum: 18 juni 2024

Prima, de moeite waard

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juni 2024

we hebben de 3de dag aangegeven dat het afwasmachine niet werkte en lekkende keukenkraan.er is niiemand geweest daarvoor.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 juni 2024

Zijn 2 jaar geleden ook op t Marinapark geweest, was ons goed bevallen. Maar deze keer is t zó tegen gevallen omdat t appartement ronduit smerig was en dan heb ik t nog niet over t balkon. We wilden na aankomst lekker even op t balkon een kopje koffie drinken, maar heb t eerst zon anderhalf uur enigzins schoon moeten maken. T was ronduit goor en smerig en ook niet echt schoon te krijgen. Heel jammer dit...

rating-pie
Naam: Paul Mannens
Datum: 18 juni 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024

Roompot marinapark volendam

Prima park alleen weinig te doen als alleen in volendam zelf. Zijn in het centrum gaan eten, bij de pieterman was alles al gereserveerd voor dat we aankwamen.

rating-pie
Naam: Eef Rohring Braam
Datum: 17 juni 2024

Heerlijk verblijf. En fijn de de hondjes mee kunnen.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 juni 2024

Genoten van het heerlijke vakantieappartement met prachtig uitzicht op de haven!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.