Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews van Marinapark Volendam zijn gebaseerd op beoordelingen van zowel het vakantiepark als het hotel.

Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9.319 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Thera Elshout
Datum: 13 april 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Prijs kwaliteit helemaal perfect. Voldoende ruimte om in de kamer toch te eten en een beetje gezellig tv te kijken, dit gezien de Corona omstandigheden
Prima verblijf ondanks dat de kamer wel iets gedateerd is.

Naam: Ashley Bogaars
Datum: 11 april 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Naam: Wesselien Loo
Datum: 07 april 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Ondanks de Corona prima. Lekker en zeer uitgebreid ontbijt gekregen. Kamer prima, wel even de verwarming ontluchten.

Naam: Ton Ton. Meijer
Datum: 07 april 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Alles was dik in orde. Alleen de buitendeuren waren een ingewikkeld verhaal. Ik kon ze niet afsluiten meer.
Key Card moest heel snel in en uit. Dat mag wel aan de gast worden verteld.
Ik had een fijne paar dagen.
Hartelijke groet en misschien kom ik wel eens terug.

Naam: Jeannette Froger
Datum: 05 april 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Mooi gelegen ,bij ontvangt niet zon vriendelijk meisje maar messchien slechte dag. Schoonmaaksters altijd vrolijk en willen altijd voor je doen .
En hotel wordt binnen kort opgeknapt hoorde we.
Nou ben heel benieuwd
Wij hebben ons vermaakt

Naam: Steffy Brusselers
Datum: 05 april 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Geen verbeteringen

Naam: Nadia Khan
Datum: 05 april 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Een fijne paasweekend gehad.

Naam: Anoniem
Datum: 04 april 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Naam: Patrick Hegeman
Datum: 30 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Naam: Wim Heuvelman
Datum: 28 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.