Reviews

De reviews van Marinapark Volendam zijn gebaseerd op beoordelingen van zowel het vakantiepark als het hotel.

Marinapark Volendam scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8.865 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

M Benschop19 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Het verblijf was helemaal top niks om op aan te merken.. Maar als je zondag avond lekkage ben je niet blij.. Uiteraad netjes gemeld en Wel

Hugo Preuss19 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Jammer dat je niet goed te woord wordt gestaan door de medewerkster als je belt. Ze verwijst alleen naar verzekering en ze was erg stug in haar uitleg. Zoals gezegd denk ik niet meer dat we bij roompot boeken.

Huub Heres19 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Supermarkt

Wij komen graag terug op Marinapark Volendam. Zouden daar zelfs kunnen wonen zo prettig vonden wij het daar.

Anoniem19 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Kindvriendelijkheid

Qua sfeer mooi park, perfecte ligging aan t water, de haven en dichtbij centrum Voelendam. Be ieuwd hoe dit in de zomer zal zijn

Isamy Hamelink19 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

We hebben leuk gehad ondanks de maatregelen dood de COVID 19 .

Anoniem19 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Mooi uitzicht op de haven. helaas overal spinrag en ongedierte wat niet weggehaald was aan plafon maar ook onderaan de verwarming en achter de deuren. en heel veel stof onder de bedden.

Stoker18 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

We willen nogmaals Bennie van de Watersport winkel bedanken voor zijn tijd en service.

Anoniem17 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Arline van Arkelen17 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Eetgelegenheden
Supermarkt

Gewoon fijne vakantie gehad, geen gezeur, geen onverwachte dingen. Het was goed

Hans Schavemaker17 Oct 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad
Supermarkt

Wij hebben het enorm naar ons zin gehad
Ook heerlijk met een afwas machine
Zoals ik eerder zij een stopcontact bij de hoge tafel zou welkom zijn en beter schoonmaken
Vriendelijk personeel met veel geduld