Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Over het hotel

Hotel Marinapark Volendam is onderdeel van Vakantiepark Marinapark Volendam en daardoor van alle gemakken voorzien. Het hotel beschikt over twee typen 2-persoons hotelkamers. 3-persoons en geschakelde 2-persoonskamers zijn beschikbaar op aanvraag. De kamers zijn ruim en comfortabel ingericht. WiFi is in het hele hotel gratis beschikbaar. Het Marinapark beschikt over onder andere diverse restaurants, een café, een jachthaven, een paar winkeltjes en een beautycentrum. Naast de receptie is de minimarkt van het Marinapark gevestigd, waar elke ochtend verse broodjes te halen zijn, maar u kunt ook een ontbijt bijboeken. Dankzij de aanwezigheid van een lift is het hotel ook geschikt voor mindervaliden. Vervelende opstapjes of drempels zijn er ook niet. Houd wel rekening met de instap van de douchebak of het bad. Op de benedenverdieping van het hotel vindt u ook het overdekte zwembad. Als gast van het hotel kunt u gratis parkeren bij het hotel. De omgeving kunt u met de auto, per (huur)fiets of met het OV ontdekken. Op enkele minuten lopen vanaf de receptie vindt u een bushalte met uitstekende verbinding naar onder andere Amsterdam.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.