Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews van Marinapark Volendam zijn gebaseerd op beoordelingen van zowel het vakantiepark als het hotel.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

we misten een extra kastje voor meegebrachte ingredienten en brood. Daarnaast erg weinig licht boven eettafel. Mag best een betere lamp ingedraaid worden.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Elk jaar weer top! Kom nu al 9 jaar met vriendinnen op hetzelfde park.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

Vriendelijke medewerkers, en heerlijk eten. En een fijne sfeer

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Karin Brouwer
Datum: 26 februari 2024

Een heel fijn en mooi centraal park in Volendam!! Wij hebben genoten ❤️

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Zwembad
    6
  • Vakantieverblijf
    6
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Agp Hoeven
Datum: 26 februari 2024

Aanrader voor rust, vriendelijk personeel en omgeving

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 25 februari 2024

Voor herhaling vatbaar!!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
rating-pie
Naam: Spw Oranje
Datum: 25 februari 2024

Het hotel en kamer zijn schoon en netjes, medewerkers vriendelijk, maar het geheel mist sfeer. In de badkamer is een föhn aanwezig, maar niet aangesloten. Ook misten we een deur vd douche of een trekker om het waterballet op te kunnen ruimen. Verder prima.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
rating-pie
Naam: Vincent De Haan
Datum: 24 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    6
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    5
  • Kindvriendelijkheid
    6
rating-pie

Per hotelkamer gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per hotelkamer en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.