Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews van Marinapark Volendam zijn gebaseerd op beoordelingen van zowel het vakantiepark als het hotel.

Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Was leuk ik heb genoten van de dagen die ik daar heb doorgebracht.

Naam: Nicolaas van der Jagt
Datum: 13 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Altijd perfect en komen graag in roompot parken Gaan 5 februari weer voor een week.

Naam: Tineke Helder
Datum: 11 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

Heerlijk, ondanks de corona toch erg genoten!
Wat fijn ook dat er nu goede bedden zijn en een heerlijke lounge bank!
Heel gezellig ingericht, echt een hele goede verbetering.
Met vriendelijke groet,

Tineke Helder

Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

wat ik net al vertelde dat we (ik denk binnen een half uur) een tafelmodel koelkast kregen waarvan het vriesvakje het wel goed deed. en die meneer krijgt voor de vriendelijkheid, uitleg en direct klaar staan voor ons een dikke 10

Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Perfect verblijf op goede locatie

Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heel fijn verblijf gehad. Het was erg rustig waardoor er veel rust op het park was. Ook hebben we geen last gehad van geluidsoverlast van buren oid.

Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Ondanks de maatregelen toch een fijn verblijf gehad

Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Sfeervol park ondanks de Corona beperkingen!

Naam: Anoniem
Datum: 11 januari 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

Toppie!

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.