Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews van Marinapark Volendam zijn gebaseerd op beoordelingen van zowel het vakantiepark als het hotel.

Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Top verblijf, top locatie, top park!

Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

goed naar ons zin gehad alleen jammer van het slecht doorlopen van het badwater en weinig druk achter douch
ook jammer dat je de handdoek te ver van het bad af moest hangen

Naam: Anoniem
Datum: 18 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

We vonden het een prachtig park, en hebben al gezegd dat we zeker nog een keer weer komen.

Naam: Maria Kemp
Datum: 18 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Was erg comfortabel en vriendelijke service

Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen

Wat een drama bij het ontbijt. Ruziende gasten onderling met 2 andere dames. Personeel die vliegt door het restaurant. Ontbijt was daardoor onrustig en dat na 2 jaar geen vakantie gehad te hebben. Juist dat ontbijt verheug je je op. Hergebruikte etageres, waar het brood werd hergebruikt van de vorige gasten....werd dus niet ververst. Eierschalen lagen nog kruimels ertussen. Aangebroken jampotjes er nog op. Meerder keren vragen mogen we nog vleeswaren. Boter was op. Moest gehaald worden van ver.

Zo zonde was echt een grote teleurstelling. Daar betaal je ook voor. Personeel ging met handen aan het hoofd toen ze weer gasten zagen komen.

Snacht lawaai van schreeuwende jongeren. Dik uur lang. Hoorde via een ander raam dat er werd geroepen gaan jullie nog weg. Later heb ik de receptie gebeld. Deze stuurde een beveiliger. Fraaie was deze man was er binnen 2 minuten. Dat lawaai was er al ruim een uur. Dan had hij dat eerder kunnen horen lijkt mij als je er zo snel bent. Al met al veel geld voor een weekend weg.
Deze klachten ook gemeld bij de receptie. Ze gingen het noteren.... maar daar heb je weinig aan als gast. Hopelijk nemen jullie dit mee.

Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Plaatwerker 3 Cordaan
Datum: 16 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Fijn park, centraal, leuke bouw en inrichting.

Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Heel leuk verblijf geweest!

<