Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews van Marinapark Volendam zijn gebaseerd op beoordelingen van zowel het vakantiepark als het hotel.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Leuk

Naam: Bianca Vaerewijck
Datum: 01 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Vond het spijtig dat we 4 ×naar de receptie moesten voor het niet gaan van de keycard mss sneller een technische medewerker sturen

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

We waren overboekt. Geen hotelkamers beschikbaar. Dit werd opgelost door ons in een ruim appartement te zetten met de hotelfaciliteiten. Alle medewerkers waren vriendelijk, service gericht en oplossend denkend. Top, dikke pluim voor de service.

Naam: Sabrina Peeters
Datum: 01 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Bij aankomst bleek onze koelkast niet dicht te kunnen.
Deze werd gemaakt maar helaas na 4 uur spullen in de koelkast was alles warm. Toen hebben we de balie gebeld en die stuurde de beveiliger. Die kon helaas niks voor ons doen en heeft onze
Spullen in de koeling van het hotel gelegt.
Toen de beveiliging bij ons was ging ons brandalarm af ook dit werd gemeld.
De volgende dag konden we de spullen ophalen en kregen we een splinter nieuwe losse koelkast. Ook werden de batterijen van de brandmelders vervangen.
Gelukkig werd alles goed opgelost en konden we zorgenloos verder genieten van onze vakantie.
Bij de receptie zijn ze allemaal even vriendelijk en stonden ze ons goed te woord.

Naam: Danny Erpels
Datum: 01 augustus 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak

Een geweldige vakantie gehad. Zeker een aanrader.

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen

Bij aankomst was de parkeerplaats vol. De andere parkeerplaats met slagboom had nog plekken vrij. Via de intercom na 10 min geen reactie. Daarna gebeld duurde het nog lang. Achteraf bleek maar 1 toestel te werken. Terwijl er meerdere personen aan de receptie zaten. Erg vervelend als je al 3.5 uur onderweg bent en je je auto niet kwijt komt. Toen we savond in onze kamer kwamen was de badkamer smerig. De zeepresten van de vorige gasten zaten nog in bad. Lichtschakelaars met zwarte vingervlekken. Spinnenwebben en stof. Niet goed schoon dus. In eertse instantie na een klacht bij de receptie kreeg ik te horen het schoonmaak bedrijf is weg. Na aandringen dat ik een schone badkamer wilde om me op te frissen. Al moest ik het zelf dien als men me poets spullen gaf. werd er een medewerker uit het zwembad geplukt om deze alsnog te komen poetsen. Dit was echt wel een domper. Daarbij waren de kussens alles behalve fijn in de kamer.

Naam: Knol Jessica
Datum: 30 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 30 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Wij hebben het geweldig gehad .
De kans dat we terug komen is heel groot.

Naam: Hans Broes
Datum: 30 juli 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid
<