Hotel Volendam

Overnachten Volendam

Boek een overnachting in Volendam!

Een zakenreis of er op uit in eigen land: het pittoreske Volendam heeft veel te bieden! Het vissersdorp is uniek gelegen aan het Markermeer en ligt bovendien vlakbij Amsterdam. Dankzij de uitstekende bus- en snelwegverbinding is een overnachting in Volendam ideaal wanneer u de regio wilt verkennen! Hotel Marinapark Volendam ligt centraal, goed bereikbaar en rustig op een steenworp afstand van het bruisende toeristische centrum van Volendam. De ligging aan de jachthaven Marina Volendam maakt het tot een bijzondere plaats om te overnachten. Zowel het hotel als het bijbehorende vakantiepark zijn gebouwd en ingericht in moderne oud-Hollandse stijl.

De cultuur en historie in Volendam zijn heel kenmerkend én iets waar de lokale bevolking heel trots op is. Geniet van de vele (vis)restaurantjes, winkeltjes en oude huisjes tijdens uw verblijf. In Volendam is de echte oud-Hollandse sfeer nog volop terug te vinden. Een bezoek aan Volendam is bovendien niet compleet zonder een foto in traditionele klederdracht!

De hotelkamers van Marinapark Volendam zijn comfortabel ingericht. Tijdens uw verblijf geniet u van het volgende:

  • Boxsping bedden
  • Gratis WiFi
  • Gratis toegang tot zwembad en whirlpool
  • Verblijf direct aan de jachthaven

Marinapark Volendam beschikt over een groot centrumgebouw. Hierin zijn onder andere de mini supermarkt en de fietsverhuur gevestigd, maar ook zitten hier onder andere een kapper, restaurant, beautycentrum en een tandheelkundige kliniek. Kortom, de faciliteiten zijn ruim aanwezig om een heerlijk nachtje Volendam te hebben. Boek nu uw overnachting in Volendam bij Hotel Marinapark Volendam en geniet van een heerlijk verblijf op een prachtige locatie.

Hotel Volendam beschikt twee typen 2-persoons hotelkamers. 3-persoons en geschakelde 2-persoonskamers zijn beschikbaar op aanvraag. De kamers zijn zowel via de trap als lift bereikbaar. Vervelende opstapjes of drempels zijn er ook niet, waardoor het hotel ook geschikt is voor personen die wat slechter ter been zijn.