Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Eten & drinken

Hotel Marinapark Volendam heeft een kleine ontbijtruimte met een gevarieerd aanbod aan ontbijtproducten. Begin de dag dus goed met koffie, jus d’orange en vers gebakken broodjes. Of kies voor een heerlijk ontbijt met muesli en fruit. Het ontbijt kunt u direct toevoegen aan uw reservering of ter plaatse nog bijboeken.

Voor de lunch en het diner kunt u kiezen tussen verschillende restaurantjes in de directe omgeving van het hotel. Kies bijvoorbeeld voor het op het park gelegen ‘Grand Café-Restaurant Pieterman’ met verse producten uit de omgeving. Wat dacht u van huis gerookte paling, een echte Volendamse specialiteit. Vanaf het terras kijkt u uit op de bootjes en de jachthaven. Het smaakvolle restaurant A-Fushion, waar u kunt genieten van sushi en grillgerechten, zit ook op het marinapark gevestigd.

Ontdek onze culinaire arrangementen tijdens de kerst!

Wanneer u tijdens de kerstvakantie verblijft in Hotel Marinapark Volendam kunt u verschillende culinaire arrangementen bijboeken. Bekijk hier de mogelijkheden en reserveer één of meerdere arrangementen!

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.