Eten & drinken

Hotel Marinapark Volendam heeft een kleine ontbijtruimte met een gevarieerd aanbod aan ontbijtproducten. Begin de dag dus goed met koffie, jus d’orange en vers gebakken broodjes. Of kies voor een heerlijk ontbijt met muesli en fruit. Het ontbijt kun je direct toevoegen aan jouw reservering of ter plaatse nog bijboeken.

Voor de lunch en het diner kun je kiezen tussen verschillende restaurantjes in de directe omgeving van het hotel. Kies bijvoorbeeld voor het op het park gelegen ‘Grand Café-Restaurant Pieterman’ met verse producten uit de omgeving. Wat dacht je van huis gerookte paling, een echte Volendamse specialiteit. Vanaf het terras kijk je uit op de bootjes en de jachthaven. Het smaakvolle restaurant A-Fushion, waar je kunt genieten van sushi en grillgerechten, zit ook op het marinapark gevestigd.

Ontdek onze culinaire arrangementen tijdens de kerst!

Wanneer je tijdens de kerstvakantie verblijft in Hotel Marinapark Volendam kun je verschillende culinaire arrangementen bijboeken. Bekijk hier de mogelijkheden en reserveer één of meerdere arrangementen!