Overnachten in Noord-Holland

Bent u op zoek naar een leuke, gezellige of unieke locatie om te overnachten in Noord-Holland? Kom naar Hotel Marinapark Volendam! In ons hotel gelegen aan de jachthaven vindt u alle ingrediënten voor een heerlijk onbezorgd verblijf. Het hotel is onderdeel van het gelijknamige vakantiepark Marinapark Volendam. Daardoor profiteert u van een breed scala aan faciliteiten! Marinapark Volendam ligt net buiten het bruisende, toeristische centrum van het dorp. Hierdoor kunt u in uw accommodatie helemaal tot rust komen. Op slechts 10 minuten wandelen staat u midden op de dijk tussen de beroemde bezienswaardigheden. De bel klinkt: de Marken Express vertrekt! Een uniek souvenir? Laat u in Volendamse Klederdracht fotograferen!

Ook in de verdere omgeving is genoeg te beleven tijdens uw nachtje weg. Noord-Holland biedt naast bijzondere steden zoals Amsterdam, Alkmaar en Haarlem mooie natuur en leuke bezienswaardigheden. Overnachten in Noord-Holland bij Hotel Volendam staat voor een heerlijk verblijf:

  • Verblijf pal aan de jachthaven van Volendam
  • Kamers incl. boxspring, badkamer, TV en WiFi
  • Ontspannen in het zwembad en whirlpool
  • Diverse horecavoorzieningen rondom het hotel
  • Minimarkt bij het hotel

Daarnaast kunt u uw overnachting Noord-Holland wat extra's geven met een behandeling in het beautycentrum of knipbeurt bij de kapper. Beide zijn gevestigd in het centrumgebouw van Marinapark Volendam.

Ontdek Volendam en de omgeving

Uiteraard wilt u ook iets van de omgeving zien als u komt overnachten. Noord-Holland biedt een uitgebreid aanbod aan leuke steden, bezienswaardigheden en natuur. Doordat Noord-Holland grotendeels omgeven is door water kunt u langs de kust veel leuke plaatsen ontdekken zoals Enkhuizen, Hoorn en Den Helder. Daarnaast ligt Amsterdam op nog geen halfuur rijden van Volendam. U kunt dus prima een dagje deze bruisende wereldstad ontdekken. Verder biedt de omgeving veel ruimte om prachtige wandel- en fietstochten te maken. Bij het hotel kunt een fiets of scooter huren, dus deze hoeft u niet zelf mee te nemen! Maar ook in Volendam zelf valt genoeg te beleven. Een wandeling over De Dijk, de leuke winkeltjes, restaurantjes en terrasjes en de leuke Volendamse sfeer. U zult er van genieten! Het leuke vissersdorpje en omgeving is ideaal om te ontdekken tijdens een weekendje Noord-Holland. Boek nu uw hotelovernachting en ontdek het zelf met bijvoorbeeld onze last-minute Noord-Holland!