Vakantie Noord-Holland

Even er tussen uit, naar Noord-Holland. Amsterdam en de kustplaatsen zijn razend populair, maar er zijn natuurlijk nog veel meer sfeervolle bestemmingen voor een vakantie in Nood-Holland! Zomaar één nachtje of een heerlijk weekendje weg, dan is een verblijf in een hotel ideaal. Hotel Volendam ligt zeer centraal voor een heerlijke korte vakantie in Noord-Holland! Zo staat u binnen een half uur in hartje Amsterdam, liggen Purmerend en Edam op fietsafstand en kunt u met de boot naar Marken! Volendam zelf staat natuurlijk bekend om de visserij, de klederdracht en de zangers, wier muziek de verzamelnaam 'Palingsound' heeft gekregen. Maar Noord-Holland is veel meer! In Alkmaar en Edam ontdekt u het eetbare goud op de kaasmarkten. Veelzijdig Amsterdam is uitermate geschikt voor een dag vol cultuur en winkelen. De vele polders van Noord-Holland zijn te verkennen via fluisterbootjes, waarmee u over de smalle en bredere wateren vaart. Volendam ligt bovendien direct aan het Markermeer, wat door de Markerwaarddijk is gescheiden van het IJsselmeer. Dankzij deze dijk is er een snelle verbindinig tussen Enkhuizen en Lelystad. Heeft u wel iets met dat maritieme sfeertje? Op het terrein van Marinapark Volendam ligt ook de gelijknamige jachthaven. Een deel van de hotelkamers heeft direct uitzicht op de boten en het meer.

De hotelkamers van Hotel Marinapark Volendam zijn in authentiek Volendamse stijl ingericht en dankzij de uitgebreide faciliteiten van het hotel komt u even helemaal tot rust. Het hotel beschikt bovendien over een lift, waardoor het hotel zeer toegankelijk is.

Tijdens een vakantie in Noord-Holland is er genoeg te doen!

Als u op vakantie in Noord-Holland gaat, hoeft u zich geen moment te vervelen. Noord-Holland biedt zowel mooie steden als prachtige natuur. U kunt bijvoorbeeld makkelijk een dagje naar Amsterdam. Ontdek de prachtige grachten, indrukwekkende musea en nog veel meer in deze bruisende wereldstad. Ook Haarlem en Alkmaar zijn steden met elk een uniek eigen karakter. Daarnaast zijn in Noord-Holland twee bezienswaardigheden die op de Werelderfgoedlijst staan. Dit zijn droogmakerij De Beemster, een polder met een zeventiende-eeuwse verkavelingspatroon en de Stelling van Amsterdam, een oude verdedigingslinie. Verder kunt u prachtige fietstochten maken in Noord-Holland. Ook waterliefhebbers komen niks tekort. Noord-Holland is grotendeels omgeven door water. Dit biedt dus genoeg mogelijkheden voor een boottochtje of om te watersporten. Kortom, genoeg te doen tijdens uw vakantie Noord-Holland!

Accommodaties en faciliteiten

Tijdens uw vakantie Noord-Holland wilt u niks tekortkomen. Hotel Marinapark Volendam zorgt ervoor dat u een onbezorgd verblijf krijgt. De kamers in het hotel zijn standaard voorzien van een boxspring, badkamer, toilet, televisie en gratis WiFi. Daarnaast beschikt het hotel over verschillende faciliteiten om uw verblijf compleet te maken:

  • Jachthaven aan het hotel
  • Overdekt zwembad met whirlpool en peuterbad
  • Beautycentrum en tandheelkundig kliniek
  • Minimarkt
  • Fiets- en scooterverhuur

Een onbezorgde vakantie in Noord-Holland beleeft u dus bij Hotel Marinapark Volendam! Boek nu en beleef dit unieke dorpje in stijl.