Weekendje weg Noord-Holland

Een weekendje weg naar Noord-Holland is een uitstekende keuze om even helemaal bij te tanken. Zeker als u kiest voor een verblijf in het hotel Volendam. Vanuit dit hotel kunt u pittoreske bestemmingen bezoeken, gezellige dorpen en steden verkennen en genieten van het water en de oudhollandse sfeer. Volendam heeft veel te bieden tijdens uw weekend weg in Noord-Holland. Dit gezellige plaatsje aan het IJsselmeer en het Markermeer geeft u een echt vakantiegevoel. Het oude vissersdorp staat bekend om zijn fraaie en gezellige haven, de vishandel, de authentieke huisjes, de kledingdracht en natuurlijk de palingsound. De leuke winkeltjes, de gezellige terrassen en andere horecagelegenheden brengen veel sfeer in het dorp. Daarbij zijn er tal van bezienswaardigheden en attracties die een weekendje weg in Noord-Holland nog leuker maken.

  • Aan het water
  • Op loopafstand van Volendam
  • Uitstekend OV naar Amsterdam
  • Authentieke sfeer

Aanbiedingen

Per hotelkamer gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per hotelkamer en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Het bruisende centrum op loopafstand

Hotel Volendam is onderdeel van Marinapark Volendam, een rustig gelegen park aan de rand van Volendam, op loopafstand van de bekende toeristische attracties. Marinapark Volendam bevindt zich aan het Markermeer en er is een jachthaven op het park aanwezig. Er zijn twee typen kamers in het hotel en alle kamers zijn ruim en comfortabel ingericht. Er is gratis wifi aanwezig en de kamers beschikken over koffie- en theefaciliteiten. Het hotel bevindt zich boven de centrumvoorzieningen van het Marinapark. Er is een lift aanwezig. Het hotel is net zoals de rest van het vakantiepark in de authentieke stijl gebouwd en dat zorgt voor een unieke vakantiesfeer tijdens uw weekend weg in Noord-Holland.

Faciliteiten voor het hele gezin

Doordat het hotel is gelegen op het vakantiepark Marinapark Volendam profiteert u tijdens uw weekendje weg in Volendam ook van de faciliteiten van het vakantiepark. In centrale gebouw bevinden zich de minimarkt, de receptie en het overdekte zwembad. U heeft gratis toegang tot het zwembad. Op het Marinapark kunt u ook fietsen of een boot huren en er zijn oplaadpunten voor de elektrische auto. Aan de buitenzijde van het centrale gebouw vindt u diverse winkeltjes, een beautycentrum en horecagelegenheden. In de zomermaanden zijn er gratis sport- en animatie activiteiten, is de Kids Club geopend en laat Koos Konijn zich regelmatig zien. Natuurlijk zijn er over het hele park verspreid diverse speelplekken voor de kinderen.

Tijdens een weekend weg Noord-Holland ontdekken

Als het gaat om leuke dorpen en steden die u kunt bezoeken dan kunnen we er zo een aantal opnoemen die zeker een bezoek waard zijn: Edam, Monnickendam, Broek in Waterland, Marken, Amsterdam of Zaandam. En het ligt allemaal in de buurt van het hotel in Volendam. U kunt er met de auto naartoe gaan of u gaat met de boot of met de bus. De bus naar Amsterdam stopt bijvoorbeeld tegenover het hotel. U kunt in Alkmaar of Edam de bijzondere en authentieke kaasmarkten gaan bezoeken of naar het kaasmuseum gaan. In Amsterdam kunt u met het hele gezin naar Madame Tussauds of bijvoorbeeld naar het Rijksmuseum. Ontdek in Zaandam de oude ambachten, molens en huizen uit de 18e en 19e eeuw in de Zaanse Schans of ga lekker winkelen in het gezellige centrum. Gewoon van het water genieten bij Volendam kan natuurlijk ook. Er zijn watersport opties genoeg.